MENÜ

Felejts el minden gondot, mert itt vagyunk!

Itt a havi horoszkópotokat megtudjátok nézni!

szerkeztette:andi

Kedves Kos!
Rengeteg embert ismerhetsz meg, és talán közöttük van az a személy, aki felkavarhatja az életed. Ha azt mondtad korábban – esetleg a csalódások miatt -, hogy nem igazán érdekel a szerelem, akkor most ezt pillanatok elfeleded. A meglévő kapcsolatok megszilárdulnak, talán éppen egy harmadik személynek a hatására. Talán ez a személy mindkettőtöket, de leginkább téged alaposan megváltoztat, talán még a világnézetedet is átalakítja. A testvéred is fontosabbá válik számodra, előfordulhat, hogy sokkal több időt töltesz vele, mint korábban. A baráti kapcsolatodban csalódást élhetsz át, ez a viszony már soha nem lesz olyan, mint egykor.

Kedves Bika!
Valamit túlságosan szépnek látsz, és mivel óvatos vagy, nem is mered elhinni, hogy ez igaz lehet. Jól teszed, mert olyan sok minden vagy már túl, és oly sok ígéret elhangzott, de nem történt semmi. Most megint ígérgetnek, ami annyira valóságosnak látszik, de ne vegyél még rá mérget. Főleg, ha pénzről van szó, és egy barát, vagy támogató is benne van a buliban. A szerelemben előkerülnek a korábbi sértettségek, a megbántottságok, azok a titkok, amelyek kiderültek, és lehet, hogy most nem tudsz tolerálni. A meglévő párkapcsolatokban, ha változást szeretnél, akkor neked kell újra elcsábítani őt. Az egészségedre figyelj jobban, főleg a bogarak csípései lehetnek kellemetlenek.

Kedves Ikrek!
Mintha sorsforduló előtt állnál, olyan események történhetnek ebben a hónapban az életedben, amelyek miatt kicsit talán megrettensz – habár nem tartozol az ijedős emberek közé -, és utána rájössz, hogy ez nem is olyan rossz. A félelmedet teljes mértékben felváltja a magabiztosság, hogy amit csinálsz, amire igent mondtál, ami történt veled, az jó. Ha ebben a hónapban utazol, netán nyaralsz, akkor nagyon jól fogod érezni magad, és ha a szinglik táborába tartoztál, akkor megismerhetsz egy olyan személyt, akivel a kapcsolatod hosszabb távra szól. Ha nem vagy szingli, de annak adod ki magad, akkor peched lesz, mert lehet, hogy te nem akarsz sokat az új partneredtől – csak egy-két éjszakát -, de ő komolyan gondolja, és ebből még baj lehet.
Kedves Rák!
A munkában nem alakul minden úgy, ahogy előre eltervezted, előfordulhat, hogy elvállalsz egy feladatot, és még ebben a hónapban belekezdesz egy másikba. Vagy kapsz egy olyan ajánlatot, amiről úgy gondolod, hogy képtelenség ellenállni, pedig ellent kellene, mert igen kevés pénzt fogsz kapni a munkádért, sőt előfordulhat, hogy egyetlen fillér nélkül fogsz távozni. A szerelemben felütheti fejét a féltékenység, ha már egy ideje együtt vagytok, most olyan helyzet teremtődik, amikor megismerheted őt arról az oldaláról, amelyet eddig nem tartott titokban, csak te nem vetted észre. És ez sötét fellegeket vonhat az eddig tiszta és gondtalan szerelem egére.

Kedves Oroszlán!
Vannak olyan dolgok, amelyeket akkor is el kell vállalnod, ha ez miatt esetleg nem tudsz tükörbe nézni. Vagy esetleg segítséget kell kérned egy olyan embertől, akit nem tartasz semmire, és senkinek, de most olyan pozícióba került, hogy egyedül ő nyújthat neked támaszt. Ha nyaralni indulnál, sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint gondoltad, mert a pihenés – bármennyi ideig tartson – sokba fog kerülni, többe, mint azt tervezted. Ha dolgoznod kell, akkor jegyezd meg, hogy a főnököd nem a barátod, és vannak olyan emberek, akik előtt nem kellene mondanod egyetlen szót sem, mert ez akár az állásodba is kerülhet.

Kedves Szűz!
Rafinált vagy, és senki sem ismer igazán. De ebben a hónapban megmutatod, hogy milyen hatalmas erővel rendelkezel, és akinek valami nem tetszik, az tehet neked egy szívességet. Mert olyan helyzetben vagy, amikor nem vagy rászorulva senkinek a jóindulatára, a támogatására, a saját tehetséged, az akaratod, az energiád, és persze a rafinériád az, amivel megszerzed azt, amit akarsz, és akit akarsz. Azonban légy óvatos, ha házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz, mert előfordulhat, hogy kockára teszed ezt a kapcsolatot egy olyan valakiért, akiért nem lenne érdemes. Hamar rájönnél, hogy hiba volt.
Kedves Mérleg!
Ha párkapcsolatban élsz, akkor nehezen nevezhető a viszonyod tökéletesnek és felhőtlennek. Úgy érezheted, hogy a partnered nem ért meg, és annyi mindennel el van foglalva, csak éppen veled nem, mintha rád nem jutna ideje. Ami nem teljesen fedi a valóságot, hiszen egy elég kemény páncélt húztál magad köré, pontosabban a szíved és a lelked köré, mert félsz a sérüléstől. És csak nagyon kevés embert engedsz közel magadhoz. Megbízhatóságodat és hozzáértésedet értékelni fogják egy olyan helyen, amelyre talán nem is számítottál, és ettől boldognak érzed magad. Ha igazságtalanság történt veled, akkor fordulj szakemberhez, mert a jog a te oldaladon áll.
Kedves Skorpió!
Voltál már irigylésre méltóbb helyzetben is, de tudd, hogy nem kell feltétlenül ragaszkodnod ahhoz, amit elterveztél. Inkább alkalmazkodj a pillanatnyi helyzetekhez, és aszerint változtass, ahogy éppen az érdekeid, vagy a cég, ahol dolgozol, a feletteseid elvárásai diktálják. Sajnos van benned nagyobb adag makacsság, és nem hallgatsz olyanokra, akik kívülállóként jobban látják, milyen helyzetben vagy. Így aztán át kell élned olyan dolgokat is, amelyek nem tartoznak az egyszerű esetek közé, viszont óriási tapasztalatokra tehetsz szert, amit tanulópénznek is nevezhetnénk. És amelynek majd nagy hasznát veszed. A szerelemben hajlamos vagy olyat gondolni a partnerről, amivel nem rendelkezik.
Kedves Nyilas!
A munkában ismét őrült helyzet alakulhat ki, ráadásul nem tetszik mindenkinek, amit csinálsz. A felettesed is olyan lépésre szánja el magát, amitől a nem létező szőrszálaid is felállnak. Viszont népszerű leszel, és nemcsak a barátaid körében, hanem olyan emberek is imádni fognak, akiket csak felületesen ismertél, vagy leginkább sehogy. A hónap eleji holdfogyatkozás furcsa hatással lesz rád, tulajdonképpen azt is mondhatjuk, mintha felnyitná a szemed, és rájössz arra, amit rejtélyesnek tartottál. Ez befolyásolni fogja a kapcsolatodat egy olyan emberrel, aki fontos az életedben.
Kedves Bak!
Kissé csalódottnak érezd magad, mert mégsem úgy történt minden, ahogy vártad. Vagy rájössz arra, hogy becsaptak. Ám lehet, hogy nem csaptak be, és senkit sem hibáztathatsz a csalódásodért, csak saját magadat. Ugyanis lehet, hogy te értettél valamit félre, vagy nem figyeltél az apró részletekre, és ennek köszönheted most ezt a lelombozó érzést. Persze semmi sem tart örökké, és elég hamar össze tudod szedni magad, és talpra tudsz állni. A szerelemben az izzó szenvedély váltakozik az őrült féltékenységgel, a nyomozgatások, a vallomásokkal. Szóval nem fogsz unatkozni…
Kedves Vízöntő!
Ha szeretnél belekezdeni valamibe, akkor ez nem a legalkalmasabb idő, bármilyen korszakalkotónak is tartod a dolgot. Ugyanis bármennyire jónak tűnik, amely majd jó hasznot hoz, ebből semmi sem lesz igaz. Ugyanis számodra anyagi és szerelmi téren ez a szép ígéretek hónapja. Amennyiben házas vagy, netán együtt élsz már hosszabb ideje valakivel, akkor teljesen más a helyzet, mert a partnereddel hol összekaptok, hol kibékültök, de inkább szorosnak nevezhető a kettőtök viszonya, mintsem lazának, vagy felbomlónak.
Kedves Halak!
Te vagy ebben a hónapban az állatövben a mentalista, vagy bűvész, de nevezhetünk szemfényvesztőnek is. Mindenki inni fogja a szavaidat, mert annyira vágynak a szépre, a jóra, a sokra – leginkább pénzben -, és te most olyan dolgokat mondasz, amely miatt a népszerűségi indexed a magasba lendül. A baj csak annyi, hogy ezekből a szép szavak elfedik a valóságot, amiről te is tudod, hogy előbb-utóbb kiderül, és akkor nagy bajban leszel. Ezért, ha egy mód van rá, mondj igazat, még ha az valakinek fáj, akkor is.

 

 

Hírek

 • Felpofozták Fluort
  2012-06-19 11:14:17

  Az ominózus eset az idei év zenei díjátadó gáláján, a Viva Cometen történt. 

  Az idei Cometről sem hiányozhatott a botrány. Magyarország egyik legnagyobb díjátadó gáláján, a Viva Cometen ugyanis a tinik egyik legnagyobb kedvence, Fluor Tomi a közösségi portálon megosztott egy információt, miszerint kolleganője, Dér Heni illuminált állapotban neki támadt és felpofozta.

   

   

   

  Tomi szerint az énekesnő ezzel csak a figyelmet akarta felhívni magára. Az énekes később mégis jobbnak látta, ha az említett kírását törli a közösségi oldaláról. Nem tudni, miért döntött így. 

  Egy biztos: Heni zenekara, a Sugarloaf teljes mértékben elhatárolódik Fluor nyilatkozataitól. A zenekar - hogy tisztázza a történteket - egy hivatalos sajtóközleményt adott ki. 

Szavazás

Tetszik az oldal?
Elég jó
igen
A világ Legjobb oldala
nem
Nagyon rossz

Asztali nézet