MENÜ

Felejts el minden gondot, mert itt vagyunk!

Sziasztok!

Én vagyok az admin a facebookon is meg lehet találni ezt  az oldal és Like-ni is lehet, ha tetszett az oldal és szeretnéd, hogy ismerőseid is megnézzék ezt az oldalt akkor terjeszd és oszd meg mindenki körében. Hajrá legyetek az oldal fanjai!

Hajrá face lakók ! Nevetés

 


 

Akinek pedig nincs facebookja az terjessze el az iskolákba is ezt az oldalt akinek pedig nem tetszett valamelyik szavazásba meg lehet írni de akár a vendégkönyvbe is...

 

 

Most pedig beszéljünk egy komolyabb témárol Magyarországon rengeteg kóbor kutya él. Vannak olyan alapítványok akik ennek elkerülése végett vannak, de nem elég, hogy csak ők segítenek a kutyákon hanem nekünk is tenni kell ellene...

Ha látsz egy kóbor kutyát akkor ne bántsd és ne csinálj neki rosszabbat, mert szegénynek elég az, hogy nincs hol aludjon és nincs mit ennie.

A kutyák az ember legjobb barátai mégis sokan a hűségüket azzal hálálják meg, hogy kidobják az utcára és nem is törődnek vele többet, az ilyen az nem gazda!!!

Ha neked is kell kutya, előszőr jól gondold meg, hogy miért is akarsz örökbe fogadni kutyát és, hogyha nem tudsz rá vigyázni akkor inkább ne vegyél...

Ha látsz egy kóbor ebet akkor hívd a kutyamentőket vagy a legközelleb lévő kutya menhelyet, de a legjobb neki, hogyha egy szerető család befogadja. Igaz,hogy sokszor az ilyen kutyák sok bacilust és betegséget hordoznak, de ha elviszed állatorvoshoz, hogy megnézze és rendben találja akkor te is befogadhatod, de ha beteg akkor vagy ott hagyod, hogy meggyógyítsák és utána viszed haza Nevetés

Segítsünk a kutyákon, hogy nekik és nekünk is sokkal jobb legyen, mert nem hiába mondják,hogy a kutya az ember legobb barátja!


 

Hírek

 • Felpofozták Fluort
  2012-06-19 11:14:17

  Az ominózus eset az idei év zenei díjátadó gáláján, a Viva Cometen történt. 

  Az idei Cometről sem hiányozhatott a botrány. Magyarország egyik legnagyobb díjátadó gáláján, a Viva Cometen ugyanis a tinik egyik legnagyobb kedvence, Fluor Tomi a közösségi portálon megosztott egy információt, miszerint kolleganője, Dér Heni illuminált állapotban neki támadt és felpofozta.

   

   

   

  Tomi szerint az énekesnő ezzel csak a figyelmet akarta felhívni magára. Az énekes később mégis jobbnak látta, ha az említett kírását törli a közösségi oldaláról. Nem tudni, miért döntött így. 

  Egy biztos: Heni zenekara, a Sugarloaf teljes mértékben elhatárolódik Fluor nyilatkozataitól. A zenekar - hogy tisztázza a történteket - egy hivatalos sajtóközleményt adott ki. 

Szavazás

Tetszik az oldal?
Elég jó
igen
A világ Legjobb oldala
nem
Nagyon rossz

Asztali nézet